Scientific Schedule

This is the planned itenerary of the event this year. The schedule is grouped by day, for your quick reference, and contains the speaker name too. Plan your day ahead and make the most out of each day.

Conference Program Schedule

 April 21, 2017 (Friday)

Date Time (IST) Title Speaker Room
Apr 21 09:00 am to 09:15 am
0.3 hr
Vascular anatomy of the upper and lower ext CONTEST FOR RESIDENTS (SEND PPT BY 31MAR) Room 1
Apr 21 09:15 am to 09:45 am
-431.5 hr
Interpreting the spectral waveform NITIN CHAUBAL Room 1
Apr 21 09:45 am to 10:15 am
0.5 hr
Grading Carotid Stenosis: The Basics LESLIE SCOUTT Room 1
Apr 21 10:15 am to 10:45 am
-263.5 hr
Advanced Carotid Doppler Ultrasound Interpretation LESLIE SCOUTT Room 1
Apr 21 10:45 am to 11:00 am
0.3 hr
CAROTID DOPPLER WITH DEMO (1) MOHIT SHAH Room 1
Apr 21 11:00 am to 11:30 am
0.5 hr
COFFEE BREAK C O F F E E Room 1
Apr 21 11:30 am to 12:00 pm
0.5 hr
Primary junctional incompetence-Diagnosis & Report ASIF MOMIN Room 1
Apr 21 12:00 pm to 12:30 pm
0.5 hr
DEMO VENOUS SYSTEM - Chronic Venous Insufficiency ASIF MOMIN Room 1
Apr 21 12:30 pm to 13:00 pm
0.5 hr
PORTAL VENOUS DOPPLER LECT WITH DEMO (3) SABA SHAIKH Room 1
Apr 21 13:00 pm to 13:30 pm
0.5 hr
PENILE DOPPLER ZUBAIR KAZI Room 1
Apr 21 13:30 pm to 14:30 pm
1 hr
LUNCH Room 1
Apr 21 14:30 pm to 15:00 pm
0.5 hr
RENOVASCULAR HYPERTENSION NITIN CHAUBAL Room 1
Apr 21 15:00 pm to 15:15 pm
0.3 hr
RENAL DOPPLER - DEMO (4) NITIN CHAUBAL Room 1
Apr 21 15:15 pm to 15:35 pm
0.3 hr
Imag Biomarkers: Noninv US for fetal lung maturity Dr. Montse Palacio Room 1
Apr 21 15:35 pm to 16:05 pm
0.5 hr
US Evaluation of Vascular Emergencies Leslie Scoutt Room 1
Apr 21 16:05 pm to 16:30 pm
0.4 hr
UPPER AND LOWER LIMB ISCHAEMIA - APPROACH & DEMO NITIN CHAUBAL Room 1
Apr 21 16:30 pm to 17:00 pm
0.5 hr
COFFEE BREAK Room 1
Apr 21 17:00 pm to 17:30 pm
0.5 hr
DOPPLER IN RENAL TRANSPLANT LESLIE SCOUTT Room 1
Apr 21 17:30 pm to 18:00 pm
0.5 hr
US Evaluation of Hemodialysis Access LESLIE SCOUTT Room 1
Apr 21 18:00 pm to 18:15 pm
0.3 hr
DEMO PRE AVF EVALUATION MAPPING (6) MRUDULA BAPAT Room 1

 April 22, 2017 (Saturday)

Date Time (IST) Title Speaker Room
Apr 22 09:00 am to 09:30 am
0.5 hr
Follicle monitoring : beyond measuring size SANJOTA NAIR Room 1
Apr 22 09:30 am to 10:15 am
0.8 hr
Sonography of pelvic pain -- 25 Cases Module ARTHUR FLEISCHER Room 1
Apr 22 10:15 am to 10:45 am
0.5 hr
PAIN AND BLEEDING IN 2ND AND 3RD TRIMESTER PREG DR JOHN McGAHAN Room 1
Apr 22 10:45 am to 11:00 am
0.3 hr
DEMO (7) BIMAL SAHANI Room 1
Apr 22 11:15 am to 11:30 am
0.3 hr
C O F F E E B R E A K Room 1
Apr 22 11:30 am to 12:00 pm
0.5 hr
Three-Dimensional Sonography of the Endo & Myom DR ARTHUR C FLEISCHER Room 1
Apr 22 12:00 pm to 12:30 pm
0.5 hr
SPOTLIGHT SPEAKERS (5 speakers- 6 mon each) TOP 5 presentations Room 1
Apr 22 12:30 pm to 13:00 pm
0.5 hr
USG of the pelvic floor followed by Demo (8) ARTHUR FLEISCHER Room 1
Apr 22 13:00 pm to 13:30 pm
0.5 hr
PELVIC FLOOR DEMO / ANOMALY SCAN DEMO (8) BIMAL SAHANI/ RAJESH KAMBLE Room 1
Apr 22 13:30 pm to 14:30 pm
1 hr
L U N C H Room 1
Apr 22 14:30 pm to 15:00 pm
0.5 hr
Role of usg in post MTP ANIRUDDHA KULKARNI Room 1
Apr 22 15:00 pm to 15:30 pm
-455.5 hr
COLOUR DOPPLER & SONO OF ENDOMETRIAL MASSES ARTHUR FLEISCHER Room 1
Apr 22 15:30 pm to 16:00 pm
0.5 hr
PELVIC ULTRASOUND INTERVENTIONS DR JOHN McGAHAN Room 1
Apr 22 16:00 pm to 16:30 pm
0.5 hr
Recent advances in detection of ovarian cancer ARTHUR FLEISCHER Room 1
Apr 22 16:30 pm to 17:00 pm
0.5 hr
COFFEE B R E A K Room 1
Apr 22 17:00 pm to 18:00 pm
1 hr
VOTING PAD QUIZ BIMAL SAHANI Room 1

 April 23, 2017 (Sunday)

Date Time (IST) Title Speaker Room
Apr 23 09:00 am to 09:30 am
0.5 hr
GIT DEM0 - EPIGLOTTIS TO ANAL CANAL BS RAMAMURTHY Room 1
Apr 23 09:30 am to 10:00 am
0.5 hr
FETAL HEART BASIC TO ADVANCED Dr John McGahan Room 1
Apr 23 10:00 am to 10:30 am
0.5 hr
Meconium Complications BS RAMAMURTHY Room 1
Apr 23 10:30 am to 11:00 am
0.5 hr
BEYOND FETAL 4 CHAMBER VIEW DR JOHN McGAHAN Room 1
Apr 23 11:00 am to 11:30 am
0.5 hr
EVOLVING ANOMALIES ! CAN WE DIAGNOSE BETTER !!!! BS RAMAMURTHY Room 1
Apr 23 11:30 am to 12:00 pm
0.5 hr
COFFEE & FELICITATION MSBIRIA Room 1
Apr 23 12:00 pm to 12:30 pm
0.5 hr
ULTRASOUND OF THE FETAL HEAD - SUPRA & INFRA DR JOHN McGAHAN Room 1
Apr 23 12:30 pm to 13:00 pm
0.5 hr
Fetal syndromes BS RAMAMURTHY Room 1
Apr 23 13:00 pm to 14:00 pm
1 hr
QUIZ ON FETAL GUT BS RAMAMURTHY Room 1
Apr 23 14:00 pm to 15:00 pm
1 hr
Conference ends with Lunch Room 1